Kontakt

Styrelse för verksamhetsåret 2019-2020

Tamim Alameddine (ordf) tamim.alameddine@gmail.com
Anna Ardin (vice ordf) anna@ardin.se
Mattias Irving (kassör) mattias.irving@gmail.com
Sara Gunnerud sara.gunnerud@gmail.com
Monica Pourshahidi monica.pourshahidi@icloud.com
Daniel Stintzing (suppleant) ordbilda@gmail.com

Valberedning
Olea Huuska
(sammankallande) olea_huuska@hotmail.com
Åsa Janlöv asajanlov@gmail.com

Revisorer
Börje Bergfeldt
 borje.bergfeldt@nbv.se
Hans-Olof Johansson (ersättare) hoj4803@gmail.com eller 070-2739773

Hjärta Sydöstra Stockholm
Bor du i Farsta, Skarpnäck, Bagis eller någon annanstans i sydöstra Stockholm? Då kanske du vill vara med i Hjärta Sydöst?
Daniel Stintzing (kontaktperson) ordbilda@gmail.com 

Hjärta Länet
Bor du i någon annan kommun än Stockholms stad i Storstockholm Då kanske du vill vara med i Hjärta Länet? Hör av dig till någon i styrelsen så berättar vi mer!

De tre Hjärtaföreningarna samordnar sina styrelsemöten, och representeras gemensamt av Tamim och de övriga i styrelsen.

Hör hemskt gärna av dig med idéer och förslag på saker du skulle vilja göra inom Hjärta, vi tillämpar ”lustprincipen” och har i vår verksamhetsplan att vi ska stötta och uppmuntra varandra i att göra det var och en brinner för.

5 kommentarer

 1. Ville bara säga tack för ett bra och upplysande (för mig) seminarium i lördags om religion hjärta hbt! För mig som uppvuxen inom pingströrelsen (är medlem i ett annat samfund idag) är det här frågor jag knappt hört belysas ur olika perspektiv, tyvärr. Och om frågorna benämnts har det alltid handlat om sakfrågan och inte om individerna… Ni sa mkt som fick mig att se saker ur ett ännu mer vidgat och nyanserat perspektiv…Så tack!

  Hbt-frågor har dels genom mitt arbete som socionom (utomlands och i Sverige) och dels genom min vänskapskrets, personifierats för mig. Men alla kristna delar inte denna upplevelse. Just därför har sådana här seminarier en viktig roll för att få folk att vakna upp. För mig bidrog det till att sätta ord på åsikter och tankar och få ett ännu mer vidgat perspektivt.

  Jag hoppas få se en mer ödmjuk inställning till religion och hbt inom fler frikyrkosamfund framöver. En viktig grupp att nå ut till.

  Hade jag bott i Sthlm hade jag nog övervägt ett engagemang i föreningen hjärta.

  Mvh / Carolina

 2. Kära bröder och Systrar på Hjärta.

  Jag önskar er och era familj ett mycket gott nytt år och all lycka under 2013.
  Stort tak för allt Ni har gjort för mig. Jag kommer aldrig att glömma att seminarium som anordnades av Hjärta har öppnat dörren till ett lyckligt år 2012 för mig.
  År 2012 var en av de bästa år för mig. Jag fick tre utmärkelser av alla mina fem.
  Först tilldelades jag 2012 Martin Luther King pris i Sverige.
  Andra priset fick jag från presidenten i Tunisien, talmannen i parlamentet och ministern för mänskliga rättigheter för TUNISNEWS bidrag i den tunisiska revolutionen.
  Tredje priset ska jag få under första veckan på 2013 från AISPP den internationella organisationen för stöd av politiska fångar för den ”modiga kampen” för att befria de politiska fångarna.
  Jag tog tillfället när jag var i presidentpalatset för att sitta på tronen av den gamla diktatorn, en obeskrivlig känsla efter tjugo år i exil.
  Hoppas att jag får möjlighet för att redovisa för er mina aktiviteter under 2012.
  Vänliga Hälsningar
  Mehdi Gharbi

 3. Hej, Jag jobbar med en temaserie för Tendens i P1 om hjärtat som symbol. Så nu ringer jag runt för att samla korta beskrivningar av vad hjärtat står för för t.ex en förening som er. Jag finns på nr 0702214633 alt ola.hemstrom@sr.se. Jag söker någon som kan berätta i en telefon i max fem minuter! MVH Ola Hemström / SR

 4. Hej! Jag läste just Hjärtas debattartikeln ”Målet borde vara att minska fattigdomen” i Dagens ETC. Den gjorde mig mycket glad. På sistone har jag oroligt tagit in Socialdemokraters svängning i tiggarfrågan.

  Ni utgör en viktig motvikt i ett skede då andra socialdemokrater verkar ha glömt vår egen kamp mot fattigdomen. Det är inte länge sedan svenskar tiggde på våra vägar och gator. Sverige var ett av Europas fattigaste länder under 1900-talets första kvartssekel. Sen hade vi en otrolig tur att slippa bli sönderbombade i två världskrig. Nu har vi en moralisk plikt att använda vårt välstånd till att bistå sämre lottade.

  Det biståndet måste ske på ett både värdigt och väl genomtänkt sätt. Inte genom att blunda och skyffla bort tecknen på fattigdomen som bitit sig fast i länder framför allt i Östeuropa. De tiggare som kämpat sig hit för att slippa svälta och fara illa i sina egna länder ska vi se som uppmaningar att ta itu med den strukturella fattigdomen.

  Våra nutida tiggare är levande påminnelser om att vi inte kan slå oss till ro med vårt välstånd.

  Cecilia Hector

  • Tack Cecilia! Vad glada vi blir, fint att du hörde av dig. Varmt välkommen som medlem, vi behöver bli fler för att få genomslag för vår politik!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s